Preview Mode Links will not work in preview mode

HALLÅ HUSET

Mar 28, 2021

Vi inleder avsnittet med att prata om situationen som uppstod mellan Judith & Nardos. Det har varit ett wake up call för oss alla tre och vi länkar instagramkonton som vi tycker är viktiga konton som lyfter samhällsviktiga ämnen och informerar om livet för POC-personer. @raserietpodden ...


Mar 25, 2021

Den här veckan är det skoltema och hör och häpna, vi älskar det! Det har varit prov där immuniteter har stått på spel, mattanter som lagar skolmat och skoldisco där det blev lite mys mellan deltagarna! När Hambe-telefonen åker fram sätts även Saras och Jockes kunskaper på prov.

Vi går också igenom de...


Mar 21, 2021

Vi har nått slutet av hockey-veckan och det nalkas måndagsfinal. Hambe ligger hemma med influensa så i detta avsnitt får ni nöja er med bara Jocke & Sara. Vi diskuterar ankomsten av nya deltagaren Alex och vilken otrolig entré han gjorde i huset. Emelie har varit på hugget i veckan, Steph har gråtit floder och...


Mar 17, 2021

H-O-C-K-E-Y: Hockey! Ny temavecka i Big Brother-huset och i vanlig ordning så är det delade åsikter i poddtrion. Therese fick lämna i måndags och vi spekulerar kring hur Emelies utveckling kommer se ut. Har Luis teorier slagit in? Och om så är fallet - är HAN den riktiga Big Brother?


Mar 14, 2021

Äntligen är farmenveckan över! Trots omständigheterna så har Katti blomstrat och vi är nykära i henne igen. Vi analyserar nya deltagare Madelene som kom in i veckan; kan hon bli personen som kommer att förena Emelie och Therese?